Klanten en leveranciers

Als ondernemer wilt u uiteraard graag dat alles op rolletjes loopt. Het gebruik van algemene voorwaarden kan een goede basis zijn voor afspraken die u met uw klanten maakt. Toch kan het voorkomen dat een klant niet tevreden is over het door u geleverde. Wellicht bent u niet tevreden over de diensten of leveringen van uw leverancier. Of hebt u nog een factuur die de klant maar niet betaalt? Onze juristen helpen u graag. Wij informeren u over uw rechten en plichten, denken met u mee en zoeken naar een passende oplossing.  

€ 45Sparren met een jurist

Lees meer

Heeft u een juridische vraag? Bijvoorbeeld hoe werkt de proeftijd bij een arbeidscontract? Of wat is belangrijk bij het opstellen en het gebruik van algemene voorwaarden? Of wat zijn mijn rechten als mijn huurder de huur niet betaalt? Wilt u hierover sparren met een jurist? Dat kan bij ons! De jurist beantwoordt uw vragen. En samen kijkt u daarna naar eventuele vervolgstappen.


€ 289Contractencheck

Lees meer

Waar teken ik precies voor? Mag deze bepaling er in staan? Wat betekent dit voor mij?
Een jurist bekijkt uw contract voordat u deze gaat ondertekenen en beantwoordt al uw vragen. Eventuele aanpassingen doet u zelf. 


€ 410Persoonlijk juridisch advies

Lees meer

Waar sta ik? Wat kan ik juridisch allemaal doen? Wat is de eerste reactie?
Vragen die wij voor u kunnen beantwoorden of stappen die wij met u kunnen zetten.


€ 555Algemene voorwaarden opstellen of wijzigen

Lees meer

Met algemene voorwaarden is het voor al uw klanten duidelijk hoe het zit met onder andere garantie, betaling en aansprakelijkheid. U bent niet verplicht om algemene voorwaarden te hanteren, maar onze ervaring leert ons dat u hiermee wel veel geschillen kunt voorkomen. Onze juristen helpen u graag uw algemene voorwaarden voor uw onderneming op orde te brengen!


€ 2775Juridische procedure voeren

Lees meer

Een jurist voert namens u een juridische procedure bij de kantonrechter.


Beroep doen op uw rechtsbijstandsverzekering?

Wilt u een melding maken op uw rechtsbijstandsverzekering? Meld uw zaak online.

Onze beloften

Ons team

Wat zeggen onze klanten?

 

LegalGuard is een initiatief van

LegalGuard is de uitvoerder van

Juridische hulp van Centraal Beheer

&

Interpolis Rechtshulp on demand