Zakelijk

U hebt als ondernemer uw handen vol aan het ondernemen. U moet zorgen dat uw bedrijf goed draait. Vaak heeft u geen tijd en geen kennis om juridische vragen of geschillen op te pakken. De juristen van LegalGuard zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, zoals de meest voorkomende: 

Wij helpen u graag verder met uw probleem, neem dus gerust vrijblijvend contact op met één van onze juristen. Zij zijn te bereiken op 088 462 80 80 en denken graag met u mee.

Juridische hulp bij een aankoop

Lees meer

Juridische hulp bij een geschil over de aankoop van een product of de levering van een dienst.


Algemene voorwaarden of leveringsvoorwaarden opstellen

Lees meer

Met algemene voorwaarden is het voor al uw klanten duidelijk hoe het zit met onder andere garantie, betaling en aansprakelijkheid. U bent niet verplicht om algemene voorwaarden te hanteren, maar onze ervaring leert ons dat u hiermee wel veel geschillen kunt voorkomen. Onze juristen helpen u graag uw algemene voorwaarden voor uw onderneming op orde te brengen!


Juridische hulp bij incasso

Lees meer

Wij begrijpen dat het heel vervelend is als een klant uw factuur niet betaalt. Kijk hieronder naar de oplossing die we u kunnen bieden.


Klanten en leveranciers

Lees meer

De klant is koning. Maar er kunnen ook problemen ontstaan. Misschien hebt u een ontevreden klant die niet wil betalen? Of krijgt u niet geleverd wat u besteld had? Wij helpen u graag om uw zakelijk conflict op te lossen, zodat u verder kunt met ondernemen.


Medewerkers in dienst

Lees meer

Als werkgever kunt u tegen problemen met uw medewerkers aanlopen. Onze arbeidsrechtjuristen staan u dan graag bij. Of het nu gaat om een vraag over een zieke werknemer of het voeren van een ontslagprocedure, wij hebben een passende oplossing.


Andere situatie

Lees meer

Staat uw situatie er niet tussen of wilt u een vraag stellen over uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maatwerk mogelijk is. Onze juristen zijn thuis in alles rondom uw werknemers, bedrijfspand, klanten & leveranciers en uw bedrijfsmiddelen.


Beroep doen op uw rechtsbijstandsverzekering?

Wilt u een melding maken op uw rechtsbijstandsverzekering? Meld uw zaak online.

Onze beloften

Ons team

Wat zeggen onze klanten?

 

LegalGuard is een initiatief van

LegalGuard is de uitvoerder van

Juridische hulp van Centraal Beheer

&

Interpolis Rechtshulp on demand