Consumenten

Denkt u een mooie aankoop te hebben gedaan maar blijkt dit achteraf toch een kat in de zak? Heeft u een mooie reis geboekt maar dreigt deze in het water te vallen? Of komt de aannemer de gemaakte afspraken niet na? En komt u er samen met de andere partij niet uit? Dan kunt u mogelijk juridische hulp gebruiken. Onze gespecialiseerde juristen Civiel recht informeren u graag over uw rechten en plichten, denken met u mee en zoeken naar een passende oplossing.  

Dienstverlening

Lees meer

Bent u niet tevreden over een dienst die u hebt afgenomen? Bijvoorbeeld over de levering van energie, internet of een telefoondienst? En komt u er samen met de leverancier niet uit? Onze juristen weten hoe het zit met uw rechten en plichten en welke stappen mogelijk zijn. Lees hier meer over welke juridische oplossingen u kunt kiezen.


Juridisch advies bij geldlening

Lees meer

Heb je een geldlening verstrekt en wil je dit terug? Of komt de schuldenaar de betalingsafspraken niet na? Onze jurist kan u helpen naar een passende oplossing.


Koop

Lees meer

Heeft u een discussie over een aankoop die u deed en wat u van de verkoper mag verwachten? Bijvoorbeeld over de aankoop van een laptop, telefoon, bank of keuken? Onze jurist weet welke rechten en plichten u heeft en welke stappen u kunt nemen. Lees hier meer over welke juridische oplossingen u kunt kiezen.


Reizen

Lees meer

Heeft u vragen over reisvouchers? Krijgt u uw geld niet terug? Of heeft u een geschil met uw reisorganisatie? Is de accommodatie dubbel geboekt? Of bent u niet tevreden? Onze jurist weet hoe het zit met uw rechten en plichten en welke stappen mogelijk zijn. Lees hier meer over welke juridische oplossingen u kunt kiezen.


Echtscheiding

Lees meer

Juridische hulp bij echtscheiding
U gaat scheiden? Dan komt er veel op u af. Onze partner Judex helpt u bij uw scheiding.


Anders

Lees meer


Beroep doen op uw rechtsbijstandsverzekering?

Wilt u een melding maken op uw rechtsbijstandsverzekering? Bel dan 088-462 37 20.

Onze beloften

Ons team

Wat zeggen onze klanten?

 

LegalGuard is een initiatief van

LegalGuard is de uitvoerder van

Juridische hulp van Centraal Beheer

&

Interpolis Rechtshulp on demand