Consumenten

Denkt u een mooie aankoop te hebben gedaan maar blijkt dit achteraf toch een kat in de zak? Heeft u een mooie reis geboekt maar dreigt deze in het water te vallen? Of komt de aannemer de gemaakte afspraken niet na? En komt u er samen met de andere partij niet uit? Dan kunt u mogelijk juridische hulp gebruiken. Onze gespecialiseerde juristen Civiel recht informeren u graag over uw rechten en plichten, denken met u mee en zoeken naar een passende oplossing.  

Dienstverlening

Lees meer

Bent u niet tevreden over een dienst die u hebt afgenomen? Bijvoorbeeld over de levering van energie, internet of een telefoondienst? En komt u er samen met de leverancier niet uit? Onze juristen weten hoe het zit met uw rechten en plichten en welke stappen mogelijk zijn. Lees hier meer over welke juridische oplossingen u kunt kiezen.


Juridisch advies bij geldlening

Lees meer

Heb je een geldlening verstrekt en wil je dit terug? Of komt de schuldenaar de betalingsafspraken niet na? Onze jurist kan u helpen naar een passende oplossing.


Koop

Lees meer

Heeft u een discussie over een aankoop die u deed en wat u van de verkoper mag verwachten? Bijvoorbeeld over de aankoop van een laptop, telefoon, bank of keuken? Onze jurist weet welke rechten en plichten u heeft en welke stappen u kunt nemen. Lees hier meer over welke juridische oplossingen u kunt kiezen.


Reizen

Lees meer

Heeft u vragen over reisvouchers? Krijgt u uw geld niet terug? Of heeft u een geschil met uw reisorganisatie? Is de accommodatie dubbel geboekt? Of bent u niet tevreden? Onze jurist weet hoe het zit met uw rechten en plichten en welke stappen mogelijk zijn. Lees hier meer over welke juridische oplossingen u kunt kiezen.


Echtscheiding

Lees meer

Juridische hulp bij echtscheiding
U gaat scheiden? Dan komt er veel op u af. Onze partner Judex helpt u bij uw scheiding.


Anders

Lees meer


Beroep doen op uw rechtsbijstandsverzekering?

Wilt u een melding maken op uw rechtsbijstandsverzekering? Meld uw zaak online.

Onze beloften

Ons team

Wat zeggen onze klanten?

 

LegalGuard is een initiatief van

LegalGuard is de uitvoerder van

Juridische hulp van Centraal Beheer

&

Interpolis Rechtshulp on demand