Werk Ontslag

LegalGuard is een initiatief van
 

Wordt u ontslagen? Dat is een emotionele tijd voor u. Ondertussen moet u keuzes maken en hebt u geen zicht op uw rechten en plichten. Onze juristen luisteren naar u en denken met u mee. Hierin staat u als persoon centraal en zorgt de jurist dat u het beste uit de situatie haalt. 

Tips bij ontslag

Vaststellingsovereenkomst

Bij ontslag wordt vaak een beëindigingsovereenkomst opgemaakt, ook wel een vaststellingsovereenkomst of VSO genoemd. Hierin staan afspraken hoe u en uw werkgever uit elkaar gaan. Denk aan de laatste werkdag en een ontslagvergoeding. 

Het is verstandig de vaststellingsovereenkomst door een jurist te laten controleren. Zo weet u of al uw rechten voldoende gewaarborgd zijn, bijvoorbeeld dat u geen risico loopt voor een WW-aanvraag. De kosten van een jurist wordt vaak vergoed door uw werkgever.

Hoe werken wij?

Wat zijn de kosten?

Wij werken met vooraf vastgestelde prijzen voor onze werkzaamheden; geen verrassingen en geen extra kosten achteraf. En vaak vergoedt uw werkgever deze kosten.

  1. Voor € 299,- geeft de jurist u advies over de vaststellingsovereenkomst, waarna u weet wat de aandachtspunten zijn.
  2. Voor € 699,- voert de jurist ook de onderhandelingen met uw werkgever en begeleid u in dit traject.

Wilt u advies en weet u meteen dat u ook de onderhandelingen uit handen wilt geven? Wij voeren dan beide pakketten uit tegen een gereduceerd tarief van € 869,-.

Vaak vergoedt uw werkgever de kosten voor juridische bijstand

Onze kosten kunt u dan declareren bij uw werkgever. Als uw werkgever hier nog geen afspraken over heeft gemaakt, dan zal onze jurist deze kosten meenemen in de onderhandelingen met de werkgever. 

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op via 088 462 80 80.

€ 0Advies over welke oplossing past bij uw situatie

Lees meer

Weet u niet of wij u kunnen helpen? Of wilt u graag een jurist spreken? Dat snappen we en dat kan uiteraard! Bel vrijblijvend met onze juristen. U krijgt informatie over onze oplossingen en onze werkwijze. Neem contact met ons op via onze contactpagina. Of bestel deze dienst en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.


€ 299Persoonlijk juridisch advies

Lees meer

Dreigt u ontslagen te worden? Of heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Dan wilt u weten waar je staat. Wat kan ik juridisch allemaal doen? Wat is de eerste reactie? Vragen die wij voor u kunnen beantwoorden of stappen die wij met u kunnen ondernemen.


€ 699Onderhandelen door een jurist

Lees meer

Een jurist verdiept zich in uw situatie en stelt met u een strategie op.
De jurist onderhandelt daarna namens u met de andere partij.


€ 869Persoonlijk juridisch advies en Onderhandelen

Lees meer

Wilt u eerst weten waar u staat en wat u juridisch allemaal kunt, maar wilt u ook dat de jurist voor u onderhandelt met de andere partij? Dan kunt kiezen voor de combinatie van Persoonlijk juridisch advies en Onderhandelen door een jurist.