Auto Schade in het verkeer

LegalGuard is een initiatief van

Heeft u een aanrijding gehad als automobilist, fietser of andere weggebruiker? Dat kan heftig en zeer vervelend zijn. Er komt veel op u af en er moet veel geregeld worden. Onze juristen luisteren en denken graag met u mee.

Wat moet er allemaal geregeld moet worden na een aanrijding?

 Tips bij een aanrijding:

LET OP: zet alleen uw handtekening wanneer u het eens bent met wat er ingevuld is.

 Wilt u gratis advies? En wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Zie hieronder voor wat wij voor u zouden kunnen betekenen.

 

€ 0Advies over welke oplossing past bij uw situatie

Lees meer

Weet u niet of wij u kunnen helpen? Of wilt u graag een jurist spreken? Dat snappen we en dat kan uiteraard! Bel vrijblijvend met onze juristen. U krijgt informatie over onze oplossingen en onze werkwijze. Neem contact met ons op via onze contactpagina. Of bestel deze dienst en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.


€ 45Beoordelen van de aansprakelijkheid

Lees meer

Heeft u schade door een ongeval in het verkeer? En denkt u dat iemand anders daarvoor aansprakelijk is? Dan wilt u weten wie er aansprakelijk is. Wij beoordelen binnen dit pakket graag de aansprakelijkheid voor u.


€ 190Beoordelen en verhalen van uw schade

Lees meer

Heeft u schade aan uw auto door een ongeval in het verkeer? En denkt dat iemand anders daarvoor aansprakelijk is? Dan beoordelen we binnen dit pakket de aansprakelijkheid en stellen wij de tegenpartij namens u aansprakelijk.