Maatregelen kabinet

Het coronavirus en uw onderneming

De maatregelen die de overheid heeft genomen ter bestrijding van het coronavirus, hebben in meer of mindere mate impact op uw bedrijfsvoering. De overheid heeft een aantal tijdelijke regelingen in het leven geroepen om er voor te zorgen dat uw onderneming de coronacrisis zo goed mogelijk doorkomt. Hieronder hebben we deze regelingen in hoofdlijnen voor u op een rijtje gezet. Hebt u nadere vragen hierover? Of hebt u hulp nodig met een aanvraag of hebt u problemen met een werknemer? Neemt u de gerust contact op met een van onze juristen! Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 088 – 462 80 80 of per e-mail op info@legalguard.nl.

Nieuwe financiële maatregelen van de overheid vanwege het coronavirus

Komt u niet in aanmerking voor één van deze tegemoetkomingen?
En bent u het hier niet mee eens? Wij kijken graag mee naar het bezwaar over de tegemoetkoming. En helpen u graag verder. Kijk hier naar onze oplossingen.

Heeft u andere vragen over de maatregelen? 
Moet u personeel ontslaan? Of kunt u uw betalingsverplichtingen niet voldoen? Of kan uw klant de verplichtingen niet nakomen? juristen helpen u graag verder! Neemt u dan gerust contact met ons op.

Bel ons gerust als u verdere hulp nodig hebt! U kunt ons vrijblijvend bereiken op 088 462 80 80!
Meer informatie over de specifieke uitwerking van bepaalde maatregelen kunt u nalezen op de website van de Rijksoverheid, het RIVM, het UWV, de Kamer van Koophandel en Centraal Beheer.

Beroep doen op uw rechtsbijstandsverzekering?

Wilt u een melding maken op uw rechtsbijstandsverzekering? Bel dan 088-462 37 20.

Onze beloften

Ons team

Wat zeggen onze klanten?

 

LegalGuard is een initiatief van

LegalGuard is de uitvoerder van

Juridische hulp van Centraal Beheer

&

Interpolis Rechtshulp on demand