Betalingsachterstand door Corona

Het coronavirus en betalingsverplichtingen

Door het verlies van uw inkomen of het verlies van inkomen van uw klant, kan het zijn dat er niet aan de betalingsverplichtingen voldaan kan worden. Heeft u hier vragen over? Neemt u de gerust contact op met een van onze juristen! Wij zijn vrijblijvend bereikbaar op telefoonnummer 088 – 462 80 80 of per e-mail op info@legalguard.nl.

Kunt u uw schulden (tijdelijk) niet betalen?
Wij raden u aan om met de betreffende partij in gesprek te gaan. Leg hen de situatie uit. Probeer nieuwe betalingsafspraken te maken. Leg deze ook zo goed mogelijk schriftelijk vast (bijvoorbeeld via de e-mail).

Kunt u uw betalingsverplichtingen echt niet meer voldoen? Dan bent u wellicht genoodzaakt surseance van betaling of faillissement aan te vragen.

Hebt u juist van derden nog geld tegoed, maar kunnen zij niet betalen?
Probeert u zich dan ook solidair op te stellen. Probeer nieuwe betalingsafspraken te maken. Leg deze ook zo goed mogelijk schriftelijk vast (bijvoorbeeld via de e-mail).

Heeft u andere vragen over de maatregelen? 
Moet u personeel ontslaan? Of wilt u meer weten over de maatregelen van het kabinet? Onze juristen helpen u graag verder! Neemt u dan gerust contact met ons op.

Bel ons gerust als u verdere hulp nodig hebt! U kunt ons vrijblijvend bereiken op 088 462 80 80!
Meer informatie over de specifieke uitwerking van bepaalde maatregelen kunt u nalezen op de website van de Rijksoverheid, het RIVM, het UWV, de Kamer van Koophandel en Centraal Beheer.

Onze hulp nodig?
U kunt ook kijken naar ons dienstenaanbod op onze site.

Beroep doen op uw rechtsbijstandsverzekering?

Wilt u een melding maken op uw rechtsbijstandsverzekering? Bel dan 088-462 37 20.

Onze beloften

Ons team

Wat zeggen onze klanten?

 

LegalGuard is een initiatief van

LegalGuard is de uitvoerder van

Juridische hulp van Centraal Beheer

&

Interpolis Rechtshulp on demand